رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) ضمن بازدید از بخش‌های مختلف منطقه ویژه اقتصادی جهرم، از نزدیک روند پیشرفت پروژه‌های درحال اجرا را بررسی کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت به نقل از وزارت صمت، «بابک احمدی» معاون وزارت صمت و رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) در نشست با فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران شهرستان جهرم با تاکید بر لزوم و ضرورت توسعه زیرساخت طرح‌های صنعتی، تولیدی و افزایش سرمایه‌گذاری گفت: سازمان گسترش و نوسازی صنایع کشور (ایدرو) با تمرکز بر تسهیل و رفع موانع، توسعه صنایع پیشرفته، مزیت‌دار، احیا و نوسازی واحد‌های صنعتی است.

وی افزود: تلاش برای تامین منابع لازم برای سرمایه‌گذاری، در مشارکت با بخش خصوصی به‌دنبال کاهش ریسک برای سرمایه‌گذاران و توسعه بیش از پیش در سایر مناطق است.

رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) با اشاره به اهداف ایدرو در رشد تولید، اضافه کرد: سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) در منطقه ویژه اقتصادی به‌دنبال رونق و اشتغال است نه انتفاع که این رونق و توسعه با افزایش سرمایه گذاری معنا پیدا می‌کند.

احمدی همچنین گفت: ایجاد صنایع تبدیلی، تکمیلی و مواد غذایی و کشاورزی از جمله ظرفیت‌های خوب جهرم است که این ظرفیت بالقوه با بالفعل شدن موجب ارزش افزوده و توسعه فعالیت‌های اقتصادی و صادراتی و اشتغال پایدار می‌شود.

«حمیدرضا ایزدی» مدیرکل صمت استان فارس نیز در این نشست گفت: ایجاد زیر ساخت‌های لازم، داشتن موقعیت استراتژیک، برخورداری از امتیازات لازم در جذب سرمایه‌گذار ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی و جلوگیری از خام فروشی با وجود تولید محصولات کشاورزی، باغی زراعی، مرکبات درجهرم از مزیت‌های خوب در این منطقه است.

وی افزود: منطقه ویژه اقتصادی جهرم کوتاه‌ترین، نزدیک‌ترین و کم‌هزینه‌ترین مسیر ترانزیتی برای جابه‌جایی کالا‌ها است که ضمن تکمیل زیرساخت‌ها و باحضور سرمایه گذاران و تولید کالا‌های کمی و کیفی دراین مجموعه رشد تولید، توسعه فعالیت‌های اقتصادی، اشتغال پایدار ارتقاء صادرات کالا‌های غیرنفتی صورت می‌پذیرد.

«مهدی شفیعیان» مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی جهرم هم در این نشست با ارائه گزارشی از زیرساخت‌های موجود و منحصر بفرد تامین شده در این سایت اقتصادی ابراز امیدواری کرد: با تغییر رویکرد همزمان با تکمیل نیازهای زیربنایی و ایجاد جذابیت بیشتر، فرایند بهره‌برداری از ظرفیت مغفول مانده و زیرساخت‌های تامین شده در این منطقه ویژه اقتصادی فراهم شود.

وی همچنین در خصوص عملکرد و اقدامات صورت گرفته به انعقاد سه قرارداد حق بهره برداری از زمین و تاسیسات با متقاضیان سرمایه‌گذاری، صدور سه فقره جواز تاسیس واحد‌های صنعتی در کوتاه‌ترین زمان ممکن، واردات ۴۵۰ تن ورق فولادی و صادرات بیش از ۱۰۰۰ تن خرما از گمرک منطقه با اولین کد گمرکی ویژه شهرستان اشاره کرد.

سرمایه‌گذاران حاضر در جلسه نیز به نوبه خود مسایل و مشکلات خود را مطرح کردند و درخواست تسهیل و رفع موانع را خواستار شدند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *